Clinica de alaptare

foto: Alexandra Dinca – http://www.fotografiidefamilie.ro

Pentru că am auzit de prea multe ori mame de bebeluși spunând “NU am lapte”, pentru că am văzut prea mulți sugari hrăniți cu lapte praf deoarece “laptele mamei NU este bun”, pentru că știm că laptele matern este alimentul ideal pentru copii de la naștere și până survine intarcarea naturală, pentru că laptele praf NU este la fel cu laptele de mamă, pentru că Organizația Mondială a Sănătății recomandă alăptarea până la 2 ani și peste, pentru că mamele primesc des sfaturi greșite legate de alăptare chiar de la cadre medicale, pentru că situațiile în care mama nu își poate alăpta bebelușul sunt extrem de rare, și pentru multe alte motive, am deschis PRIMA CLINICĂ DE ALĂPTARE DIN ROMÂNIA.

Irina Popescu - Moașă licențiată, Educator prenatal certificat Lamaze, Consilier pentru alăptare, Prietenă la naștere

Dr. Ilinca Tudose-Tranulis – medic rezident pediatru la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Grigore Alexandrescu” din București, anul IV, și consultant în alăptare acreditat internațional (IBCLC) din 2011.

Ce este consultantul în alăptare și lactație? Este o persoană care a făcut cursuri de specialitate pentru asistarea profesionistă a diadei mamă-copil din momentul sarcinii, apoi de la naștere până la sfârșitul perioadei de alăptare. Se ocupă atât de asistarea atașării corecte a copilului la sânul mamei, de evaluarea transferului de lapte de la mamă la copil, de dificultățile de gestionare a diferitelor probleme ale sânilor (ragade, mastită, abcese, infecții, dermite) și de multiplele probleme legate de scăderea lactației mamei sau refuzul copilului de a suge la sân. Oferă asistentă de specialitate și sprijin emoțional în toate aceste momente de vulnerabilitate atât a mamei cat și a relației mamă-copil. Totodată, asistă mamele care vor să se relacteze (să își restabilească secreția lactată după ce aceasta a scăzut foarte mult sau a dispărut, sau să stabilească secreția lactată la mame care vor să adopte un nou-născut sau sugar mic pe care vor să îl alăpteze). www.ilca.org

Suntem disponibili în permanență cu sfaturi la numărul de telefon 07ALAPTARE (0725 278 273). Oricând, un consultant va răspunde la telefon și va încerca să ofere soluții pentru problema prezentată. Apelul are tarif normal.

Comments

Powered by Facebook Comments

Category: Sprijin alăptare · Tags:

Leave A Comment